Kész, eltörted; 404-es hibaüzenet: FATÁL ERROR!

- Nem én voltam, én amúgy is a FŐOLDAL felé távozok.


- Akik nem szaladtak el: ha a 404-es hibaüzenet olvasható, az azt jelenti, hogy a kért oldal nem tölthető be (a négyessel kezdődők mind kérelemhibák). Ennek két oka lehet:


1.: egyszerű elgépelés - mivel az Elfnet.hu logikusan épül fel, elméletileg be lehet pötyögni egy cikk url-kódját, (pl.: a
http://elfnet.hu/haditechnika/repulok/lockheedsr71.php-t), így viszont könnyű hibát véteni pl.: a fenti példánál maradva eflnet-et írni az elfnet helyett, .html-t a .php helyett, stb. .


2.: a másik lehetőség, hogy egy olyan linkre kattintott, amely nemlétező oldalra mutat. Ez jellemzően akkor fordul elő, ha a látogató egy évekkel ezelőtt frissített külső honlapokról érkezik, amelyek még a régi honlapra mutattak (ld.: Az Elfnetről oldal 7. pontját) vagy ha hibásan másolják be az url-t (jellemzően lemarad a vége).


Ha tudja mit keres és még nem unja az olvasást, a fenti menüsorból kikeresheti az adott írást. Amennyiben nem biztos benne, hogy melyik cikk hol van, talán segít a Menütérképünk. Az okozott eseteges kellemetlenségekért elnézét kérünk (az alábbi gomb a Főoldalra visz).


Vissza
Ötlet.Minőség.Elfnet.hu | 2011-2020 | Minden jog fenntartva.